Ons assortiment
+31 318 711 048
info@sierdisposables.nl

Wat fijn om kennis te maken!

Wij zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van aantrekkelijke foodpresentaties. Graag combineren we dit met het zorgvuldig omgaan met onze planeet. Wij geloven er namelijk in dat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de horeca-branche door goede materialen te combineren met functionele vormen.

Er zijn enorm veel mogelijkheden om producten te maken die milieuvriendelijk en herbruikbaar zijn. Daar zijn wij bij Sier al heel lang achter. Wij gaan alleen nog een stap verder. Bij ons vind je producten die jou helpen om de gerechten er nóg beter uit te laten zien. Want duurzaam kan ook aantrekkelijk zijn.

Het mooie is dat je bij ons een uitgebreid assortiment ontdekt vol schitterende producten die gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen.
Zo ben je met een appetijtelijke presentatie ook zuinig op onze planeet.

Wie zijn wij?

Bij Sier Disposables zijn we al jaren bezig met de zoektocht naar nieuwe duurzame materialen die geschikt zijn om er producten voor de horeca van te maken.
Ook in de horeca is het thema 'duurzaamheid' ontzettend belangrijk geworden. En dat is goed nieuws. Wij zijn ervan overtuigd dat we zuinig moeten zijn op onze planeet, vooral omdat we er maar één hebben.

Duurzaamheid loopt als een rode draad door ons assortiment. Wat wij ook belangrijk vinden is het design van onze producten. Daarom hebben wij schitterende serviezen ontwikkeld die het nog makkelijker maken om jouw heerlijke gerechten op te presenteren.
Neem bijvoorbeeld Bagastro, wat lijkt op porselein, maar het is gemaakt van bagasse, een mix van suikerrietpulp en houtpulp.

Ons doel

Onze droom is om een bijdrage te leveren aan een schonere wereld.
Biologisch afbreekbare materialen zijn daarbij onontbeerlijk.
Wij zijn ervan overtuigd dat dat echt anders kan en anders moet. Door gebruik te maken van materialen die rechtstreeks uit de natuur komen en die tevens biologisch afbreekbaar zijn kunnen we het verschil maken.
Hoe langer we hiermee bezig zijn, hoe enthousiaster we worden.

 

Verrassend creatief

Bij Sier Disposables staan we nooit stil. We willen je namelijk altijd blijven verrassen. Dat lukt ons doordat wij werken met productdesigners die exclusief voor ons werken. Regelmatig krijgen we de terugkoppeling uit de markt dat onze producten van absolute toegevoegde waarde zijn. Met de disposables van Sier kun je anderen verrassen op een creatieve manier. En daar gaat het om: onderscheidend zijn. Wat wat mooi gepresenteerd wordt smaakt gewoon beter.

Direct onze catalogus bekijken?

Bladeren door de catalogus is uiteraard handiger, maar mocht je 'm direct willen bekijken, klik dan op de knop hieronder!

Onze catalogus van 2024 staat voor je klaar.

Hieronder kun je onze catalogus 2024 aanvragen. Boordevol inspiratie en eerlijke artikelen.

© Copyright 2024
Webdesign Memorise Ede