Ons assortiment
+31 318 711 048
info@sierdisposables.nl

Think Green

Think Green is het credo dat we sinds jaar en dag hanteren. Groen is wie we zijn, want zeg je groen dan denk je Sier. Fris, jong en herkenbaar. Groen zit in ons DNA en groen is wat we uitdragen.

Think Green en het Think Green logo staan voor disposables die eco-friendly zijn van materialen uit onuitputbare bronnen. Eerlijk duurt namelijk het langst.
En we zijn op zoek naar lange termijn relaties,
naar samenwerkingsverbanden met mensen die onze producten en onze visie weten te waarderen.

Let daarom op de groene verpakkingen. Want ook in ons verpakkingsdesign bekennen we kleur, met trots!

FSC®

FSC® staat voor Forest Stewardship Council® (Raad voor Goed Bosbeheer).
Het is een internationale organisatie die zich inzet voor het behoud van bossen. 
Een unieke organisatie: bedrijfsleven, natuur- en milieuorganisaties, ontwikkelingsorganisaties en vakbonden werken binnen FSC samen. Samen hebben zij regels opgesteld om hout te oogsten op een manier die niet ten koste gaat van de mensen, planten, dieren en andere bomen in en om het bos. Deze regels vormen samen de FSC certificatie eisen.

Bij Sier Disposables proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten en zo verantwoord mogelijk te ondernemen. We beseffen ons als geen ander dat het milieu een waardevol goed is waar we zuinig op moeten zijn. Daarom vindt u bij ons een breed assortiment aan producten van papier en hout met het FSC-label. Wij dragen graag bij aan de bescherming van bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd!

Onze FSC producten kunt u herkennen aan het FSC label met ons licentienummer: FSC-C148052.

fsc
Direct onze catalogus bekijken?

Bladeren door de catalogus is uiteraard handiger, maar mocht je 'm direct willen bekijken, klik dan op de knop hieronder!

Onze catalogus van 2024 staat voor je klaar.

Hieronder kun je onze catalogus 2024 aanvragen. Boordevol inspiratie en eerlijke artikelen.

© Copyright 2024
Webdesign Memorise Ede